One Shoe - de mobile app specialisten van Nederland

One Shoe is al meer dan 8 jaar de full service specialist op het gebied van mobile marketing strategie, mobile marketing en native mobile app development voor IOS, Android. Wij helpen, adviseren en ondersteunen organisaties en merken met het ontwikkelen van een mobiele strategie, met de creatie, het ontwikkelen van concepten en de technische ontwikkelingen van IOS applicaties, Android applicaties en Windows Mobile Applicaties.

AdBridge QR marketing platform

Mobiele strategie, User experience en app development voor IOS, Android en Windows

Wij weten als geen ander hoe uw mobiele strategie geintegreerd dient te worden in uw organisatie, processen en markting-mix. Door de unieke combinatie van de beste strategen, creatieven en app developers voor IOS, Android en Windows mobile denken wij uit commercieel- en technisch oogpunt met u mee.

Als specialist adviseert One Shoe waar u moet starten, waar u aan moet denken, hoe de technische architectuur eruit moet komen te zien, hoe de technische koppelingen gemaakt moeten worden, welke mobiele diensten u moet ontwikkelen, welke functionaliteiten van toegevoegde waarde zijn en hoe de uiteindelijke mobiele dienst kenbaar of in de markt gezet moet worden.

Tevens hebben we app ontwikkelaars in huis voor de complete realisatie van mobiele Apps voor IOS, Android en Windows. Met onze ervaring in mobile usability ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke mobiele diensten, zorgen wij voor een spraakmakend en gewenst design, ontwikkelen wij de mobiele diensten en bijbehorende koppelingen met andere systemen en zorgen wij voor passende aandacht. Als mobile full service partner begeleiden en adviseren wij u in het complete traject.

Mobile Marketing Evenementen in Utrecht

Iedere twee maanden verzorgt One Shoe een mobile marketing cafe. Deze succesvolle mobile marketing events trekken bezoekers uit binnen en buitenland. Diverse thema's zijn reeds aan bod gekomen varierend van next level mobile marketing, Ibeacon, behavior design en mobile analytics. Vanuit een open source filosofie organiseert One Shoe de mobile marketing cafe's om kennis te delen. Het bijwonen van de mobile marketing events is gratis. Aanmelden kan via Meetup:
http://www.meetup.com/Mobile-Marketing-Nederland.

Contact

Wilt u werken met een proactief- en passievol bureau met haar specialisme in mobile full service oplossingen? Kijk dan voor meer informatie over onze diensten en services verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.