Mobile applicaties

Wij zijn de nieuwe generatie appbouwers

U bent hier

Hoogwaardige mobiele applicaties

Mobiele applicaties zijn niet meer weg te denken uit het medialandschap. We hebben daarom een specialistisch team en een efficient proces ingericht die op basis van scrum high end applicaties ontwikkeld. Vanuit strategie realiseren we concept, design en de applicaties in huis. Hiermee is kwaliteit en resultaat gewaarborgd. 

iOS, Android en Windows phone

Met meer dan 8 jaar ervaring durven we te zeggen dat specialisten hebben op het gebied van app development voor iOS, Android en Windows mobile. Wij helpen, adviseren en ondersteunen organisaties met de technische ontwikkelingen van IOS applicaties, Android applicaties en Windows Mobile Applicaties.

 

Bedrijfsapplicaties

Bedrijfsapplicaties die bijdragen aan het succes van je organisatie. Mobile applicaties zijn een integraal onderdeel aan het worden van de bedrijfsvoering. Of het nu het optimaliseren van bedrijfsprocessen met als doel efficiency is of winstmaximalisatie, we sparren graag met je mee om het maximale rendement uit je organisatie te halen. One Shoe begeleidt organisaties van strategie tot de daadwerkelijk realisatie van de mobiele applicaties.

 

Marketing applicaties

Customer engagement, anywhere anytime is de droom van elke marketeer. Marketing apps zijn het optimale middel om engagement te creëren tussen merk en consument. Wij zijn er voor je om deel uit te maken van deze nieuwe altijd in contact cultuur. We vertalen merkidentiteiten en merkwaarden naar spraakmakende marketingapplicaties. One Shoe voorziet in het complete traject van het ontwikkelen van een pasklare strategie tot mobile marketing app.

iOS, Android en Windows Mobile

iOS, Android en Windows Mobile zijn de besturingssystemen waarvoor we apps ontwikkelen. Dit doen we in huis met een eigen hoogwaardige specialisten op het gebied van app development. Wij helpen je om het maximale uit elke mobiele besturingssysteem te halen in combinatie met een optimale user experience. Dit om perfecte apps te ontwerpen die een unieke spraakmakende beleving genereren en bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Mobile evenementen

One Shoe is een actieve speler in de mobile community. We organiseren elke 2 maanden een mobile cafe op het kantoor van One Shoe. Mobile cafe's zijn onderdeel van de open source strategie van One Shoe en de plek om kennis te delen en te netwerken. Daarnaast is One Shoe nauw betrokken bij de organisatie van Appril, het grootste mobile evenement van Nederland en een innovatieve speler in een snel veranderende markt.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op